Preview Mode Links will not work in preview mode

Testa Stör

Dec 22, 2020

...för 2020 alltså. Vi summerar Bartosz och Jurelius mediaveckor. Vi svarar på lyssnarfrågor och vi blickar framåt mot ett januarifönster som troligtvis kommer handla mer om ut än in. Tack för 2020, vi hörs på andra sidan. 


Dec 18, 2020

Vi fortsätter summera säsongen, men framförallt blicka framåt. Vi gör det tillsammans med sportchef Henrik Jurelius. Scouting? Avvakta eller gasa? Att bygga en trupp? Svårigheterna som väntar och mycket annat. 


Dec 15, 2020

I det förra avsnittet delade vi ut betyg för 2020 till våra målvakter och försvarsspelare. I detta avsnitt så går vi igenom mittfältare, anfallare och även våra två huvudtränare för säsongen. 

Enjoy! 


Dec 11, 2020

Det börjar bli dags att summera året och vi gör det genom att sätta betyg på spelarna. I detta avsnitt går vi igenom de bakre leden. Målvakter och försvarare betygsätts. En spelare når faktiskt en femma - men det råder delade meningar... 


Dec 8, 2020

Fotbollssäsongen 2020 är äntligen över. Den sista matchen, borta mot Elfsborg, påminde en hel del om hur säsongen har sett ut. Katastrof initialt, men sen går AIK ut och räddar ansiktet. Vi pratar dels om det, men också om säsongen som helhet.