Preview Mode Links will not work in preview mode

Testa Stör

Jan 31, 2020

Vi tryckte rec direkt på slutsignal uppe i Sundsvall för att summera inomhusmatchen mot GIF Sundsvall. En del ris, en del ros och givetvis lyckönskningar till Elias Hadaya. Som vanligt i dessa tider - lite Silly också.


Jan 27, 2020

Frälsaren är på plats. Men räcker det? Stort fokus på matchen mot VSK. Hur långt vi kommit i den nya spelmodellen men också, givetvis, Silly-snack där vi inte riktigt är överens...


Jan 20, 2020

Vi tar ner förra veckans avsnitt med Patric Jildefalk. Vi tar ned årets första match mot Karlstad. Synar det nya spelsystemet och vad det bör kunna innebära för försäljningar men också värvningar... Vi delar också ut en skopa till en viss spelare, till klubben och så har vi en uppmaning till supportrarna.


Jan 17, 2020

Vi lär känna Patric Jildefalk lite bättre. Hur ser hans historia ut? Hur ser målen ut? Vad har vi lärt oss från ifjol? Hur kommer AIK se ut 2020? Var han nära att lämna AIK för huvudtränaruppdrag i annan allsvensk klubb 2019? Svaren får ni avsnittet.


Jan 10, 2020

Nytt år, nytt decennium och Testa Stör tar avstamp genom att summera den händelserika Silly-veckan, premiärträningen och så spekulerar vi hej vilt i formation, potentiella försäljningar och vem vi kanske kan få in som vänsterytter.