Preview Mode Links will not work in preview mode

Testa Stör

Jul 31, 2020

Bartosz klar, Wesströms intervju, pressen på Jurelius. En av de mest rubrikfyllda veckorna närmar sig sitt slut och i horisonten finns även en ruskig ångestmatch mot Kalmar... Allt om den senaste veckan försöker vi gå igenom. 


Jul 27, 2020

Derbyt är förlorat. Rikard Norling är sparkad. Kan det blåsa kallare stormar? Kan himlen vara mer grå? Hur hamnade vi egentligen här och vad måste göras för att gå vidare. Många frågor och kanske inte så många svar i detta avsnitt - men vi försöker. 


Jul 25, 2020

Det stormar i AIK. Men är det inte då vi är som bäst? Det ryktas om ny tränare från och med måndag. Vad tror vi? Hur ser listan ut på tänkbara ersättare? Och juste, det är derby också... 


Jul 17, 2020

Seger! Men är all oro borta nu? Njae. Vi synar det vi såg mot Sirius och jämför det med insatserna vi sett dessförinnan. Vart har vi AIK då? Och vad väntar på söndag? Kort, rappt avsnitt med Svanemar och Kviborg i studion. 


Jul 13, 2020

Tålamodsprövningen är ett faktum. Visst, vi förstod att det skulle hacka lite inledningsvis. Men får det verkligen vara såhär uselt? Hur långt är tålamodet? Och går det ens att fortsätta när utvecklingskurvan pekar så kraftigt åt fel håll?