Preview Mode Links will not work in preview mode

Testa Stör

Oct 30, 2020

Årets tråkigaste match? Kanske. Men det har väl sina förklaringar. Hur bör Bartosz resonera under säsongens fem sista matcher. Hur bör vi formera laget mot Varberg? Och återigen - lite publikfråga, lite silly och Erik Hamréns chans att göra AIK en tjänst... 


Oct 27, 2020

Nedsnack Peking. Uppsnack Sirius. I ett och samma avsnitt. Dessutom: Förlängning med Budo och lyxproblem. Den oerhört märkliga banderollen. Publikfrågan. 


Oct 22, 2020

Uppsnack inför den mycket luriga bortamatchen mot IFK Norrköping. Den molnfria AIK-himlen har nu fått ett par stackmoln som dragit in... Och så är det lite silly-snack igen. 


Oct 19, 2020

Fyra raka! Stora, tunga, mäktiga AIK. Knappast någon glamour-tillställning på Friends i klassikermötet mot Blåvitt. Men segern var aldrig hotad... Säger nog en del om vart våra motståndare befinner sig också. Nu trummar vi vidare - och vi gör det väl med kapten Goitom i ett år till? 


Oct 15, 2020

Vi känner litegrann på truppbygget inför 2021. Vad har vi för lagdelar som känns klara? Vilka lagdelar behöver vi förstärka? Och vilka lagdelar har vi det lurigt kring? 

Vi snackar givetvis upp helgens klassikermöte mot Blåvitt - som nu börjar bli gamla Blåvitt igen...